0
COSUL TAU 0 lei
Sub-total:
0
Trimite comanda

Cum comand

Balcanicart.ro este un magazin online cu livrare la domiciliu in zonele BUCURESTI si ILFOV, ce comercializeaza o gama variata de produse din categoria finisaje in constructii. Livrarea comenzilor se efectueaza in locatia mentionata de dvs. in termen de cel putin 24-48 de ore de la confirmarea acesteia de catre un reprezentant Adrenco.ro, dupa cum urmeaza:

 

BUCURESTI SI ILFOV

 • Livrarile in Bucuresti si Jud. Ilfov se efectueaza cu transportul propriu Adrenco.ro si cu Fan Courier. Termen de livrare: minim 24-48 ore.
 • Transport GRATUIT in Bucuresti si Jud. Ilfov pentru o comanda cu o valoare minima de 500 de lei. 
 • Taxa de transport 40 de lei in Bucuresti si Jud. Ilfov pentru o comanda cu o valoare sub 500 de lei. 

 

NATIONAL

Balcanicart.ro efectueaza livrari inafara zonelor Bucuresti si Ilfov astfel: prin curier sauin functie de valoarea comenzii - cu transport propriu Adrenco, in limita a 600 de kg, pe o raza de maxim 200 km fata de aceste zone. Taxa de transport/curier se va calcula punctual per comanda si va va fi comunicata anterior livrarii. In aceste situatii, se va solicita achitarea comenzilor integral in avans, prin virament bancar.?

 

Produsele se afla in ambalajul original si sigilat al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana in momentul livrarii catre dvs. Va rugam ca la primirea materialelor sa va asigurati ca:

 • este posibil accesul masinii de transport pana la locatie;
 • dispuneti de suport personal la descarcarea materialelor din masina de transport si pana la locul in care doriti sa le depozitati;
 • ati verificat ca materialele primite sunt in conformitate cu comanda dvs. (reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare).

Va multumim pentru intelegere!

 

PROGRAM

Procesarea si livrarea comenzilor inregistrate in magazinul nostru online se desfasoara dupa urmatorul program:

 • Luni - Vineri 08:00 - 17:00

Comenzile preluate in ziua de vineri dupa ora 12:00 vor fi procesate si, respectiv, livrate incepand cu ziua de luni a urmatoarei saptamani. 

DE RETINUT!

 • NU se efectueaza ridicari de produse de la sediul Adrenco Design Solutions SRL. Comenzile se preiau fie telefonic, fie online si se livreaza direct in locatia mentionata de dvs. 
 • Adrenco Design Solutions SRL isi rezerva dreptul de a solicita plata produselor in avans, in special pentru produsele asupra carora se intervine la cererea clientului (de exemplu: "tencuiala decorativa colorata" sau “vopsea lavabila colorata”). De asemenea, inaintea plasarii unei comenzi de produse personalizate la comanda, va rugam sa luati in considerare faptul ca in cazul acestui tip de produse, nu este disponibila optiunea de retur.
 • In zilele desemnate ca fiind sarbatori legale, Adrenco Design Solutions SRL va publica un program special de livrari si lucru cu publicul.
 • Costul transportului produselor care necesita descarcarea cu autoutilitara speciala se stabileste in functie de greutatea produselor, distanta parcursa de autoutilitara si de costul autorizatiilor emise de primarii pentru zona descarcarii. 

 

LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU LIVRARE

Adrenco Design Solutions SRL isi rezerva dreptul de a efectua confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor. De asemenea, Adrenco Design Solutions SRL isi rezerva dreptul de a intarzia sau anula livrari ale produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi.

Compara produsele!