0
COSUL TAU 0 lei
Sub-total:
0
Trimite comanda

Despre noi

Balcanicart.ro este un magazin online cu livrare la domiciliu in zonele BUCURESTI si ILFOV, ce comercializeaza o gama variata de produse din categoria finisaje in constructii – tencuiala decorativa, vopsea lavabila de interior si exterior, finisaje decorative, lacuri, gleturi, adezivi, sape si mortare, cu preturi atractive si livrare gratuita in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi de minim 400 lei.

Balcanicart.ro se adreseaza persoanelor care doresc sa-si renoveze sau sa isi construiasca locuinta, precum si companiilor care activeaza in domeniul constructiilor si se afla in cautarea unui furnizor de incredere pentru procurarea materialelor necesare implementarii proiectelor.

Ce iti ofera magazinul online Balcanicart.ro? Produse la cel mai bun raport calitate-pret, ale celor mai cunoscuti producatori din domeniu, ce se incadreaza in categoriile: tencuiala decorativa, finisaje decorative, vopsea lavabila de interior, vopsea lavabila de exterior, amorsa, lac pentru lemn, email, adeziv, glet, tencuieli, sapa, mortar, termosistem complet sau hidroizolatii.

Pentru orice informatii sau detalii, te invitam sa iei legatura cu noi folosind datele inscrise in sectiunea CONTACT!

 

 

Compara produsele!